Автор Тема: Fantasy Premier League 2010/11 - Marevo cup  (Прочетена 12756 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен santiray

• Supporter
  • Hero Member
  • Публикации: 807
Re:Fantasy Premier League 2010/11 - Marevo cup
« Отговор #7 -: Август 18, 2010, 10:03:38 am »
В резултат на опукването на уайлд-картата ми още след първият кръг и купуването на 7 нови играчи, спечелих 0,4млн., като в най-скоро време очаквам още 0,1.
Надявам се освен чистата печалба и повишаване на стойността на отбора, това доведе и до по-висок бр.точки в класирането за Marevo cup.
Вече имам 3-ма от Челси, 3-ма от Тотнъм, 2-ма от МЮ и нито един от Арсенал. Това донякъде е минус, но не виждам алтернатива за играч от Арсенал. Лъвърпул просто съм ги отписал. А положението с Милнър все още е доста неясно. Едно негово преминаване в МСити, обезмисля купуването му.

Неактивен kornitsa

• Administrator
  • Hero Member
  • Публикации: 1933
  • Kornitsa forever!
    • Всичко за село Корница
« Отговор #8 -: Август 18, 2010, 10:43:26 am »
Ха ха, как се издаваш само ;) Взел си Дрогба, Малуда, Ол Брайтън и Баптист. Дрогба е под въпрос за гостуването на Уигън, а последните двама според мен са риск. След идването на Ст. Айрлънд във Вила се очаква разместване в средната линия. А този Баптист очаквам през седмицата да инкасира отрицателен резултат, като голяма заслуга за това ще има моят капитан :)

Има много други играчи, които могат да избухнат във всеки един момент. Артета, Доранс, Бейл и Адам - това са играчи, двигатели на отборите, в които играят, изпълняват всички статични положения и ще получават много бонуси. Определено трябва да инвестираш в дългосрочен план. Все пак не всеки ден се проиграва уйалкард, а първият кръг може много лошо да те подлъже.

Неактивен santiray

• Supporter
  • Hero Member
« Отговор #9 -: Август 18, 2010, 01:46:41 pm »
Ам..чи, какво лошо има в това, че си издавам трансферите. Вие които не опуквате уайлд-а, така или иначе не можете да направите повече от 1-2 трансфера!
То иначе за Дрогба, информацията си е че все си е под съмнение, ама той си бучи. Според мен в АВила докато няма нов треньор, едва ли ще има някакви промени от първия кръг. Така, че Олбрайтън ще е титуляр, а и си може момчето - 2 асистенции и силна игра в първия кръг.
Тези допълнителни 0,5млн.  от трансферите, ще ми спомогнат, ще акумулират ресурс за по-скъп играч по-нататък - я Фабрегас, я Артета, Бейл го имам, Джонсън също може, стига да заиграе като титуляр.
Иначе за твоя капитан, въпросът е най-напред да влезе (щото това си е сериозен въпрос), пък после ще видим дали това ще доведе до отрицатерен резултат за Бапи (Баптист).
Аз така или иначе, Бапи го взех заради очаквания ръст в цената и го виждам като резерва следващия кръг, има време за него.

Не мога да разбера, как Бапи го вкара този гол, при положение че играе като централен защитник.
Видяхте ли гола? Какво правеше в тази зона, по това време на играта ::) 

Неактивен kornitsa

• Administrator
  • Hero Member
  • Kornitsa forever!
    • Всичко за село Корница
« Отговор #10 -: Август 18, 2010, 05:22:01 pm »
Абе остави го този Бапти, бе човек! Виж първо в какъв отбор играе, после погледни програмата. Мен ако питаш от първите 10 кръга, я направи една суха мрежа, я не. Отбелязъл един случаен гол на шашърдисания Уиган и всички "юруш на маслините"...  

По-добре се ориентирай към защитник от отбор с доказана защита. Например Джоунс от Блекбън, младо момче /18 год/ с прекрасни изяви в края на миналия сезон, а и сега. Струва само 0,5 мил. повече. А ако не ти се дават повече пари вземи Jara - все пак Бромич не е Блякпул.

Хиляди мениджъри взеха новата машина за голове в подготовката на Уигън Босели, понеже очакваха голова фиеста срещу новака Блекпул, а то какво излезе. Направиха от Баптист герой. Тази вечер цената на Босели пада, но аз ще го държа, защото нещо ме кара да мисля, че това ще бъде новият Амр Заки.

Най-вероятният трансфер при мен ще бъде Руни-Ван Перси /капитан/. Но ще изчакам до петък за новини. Ако Лмпард е под въпрос, а Фабрегас фит, ще прибягна до тази смяна.

ПС - Ето и едно мнение от форума на скаутите:

Цитат
Attila the Bum says:
August 18 at 1:10 pm
You” rip your ligaments jerking your knee like that.

Albrighton – New manager coming in may not rate him or play diff formation at his expense
No Lampard – You might regret that
Harewood – Wont score 2 every week
Baptiste – You clearly are smoking crack. Did you even see his goal?! Pure accident, how often do you think Blackpool will keep a CS?

Think on

Помисли си и ти.

Неактивен santiray

• Supporter
  • Hero Member
« Отговор #11 -: Август 18, 2010, 10:58:38 pm »
Всичките ми играчи, които са предмет на настоящата ни дискусия са от най-евтините, което ест.предполага че отбора ми не се гради на тях, те не са гръбнакът. И Хеърууд и Баптист и Олбрайтън са ми от контингента "евтини резерви", като може би ще имат шанс в някой мач да ги пусна титуляри - зависи от мача.
Блекпул вече направиха една суха мрежа, навън и то именно срещу отбора на машината за голове Босели. Машина обаче в подготвителните мачове. Времето ще покаже дали ще е новият Заки и дали изобщо Уигън ще е Уигън.
Аз лично силно се съмнявам в това. Още от втората половина на миналият сезон се видя, че този отбор и този треньор са изчерпани. Не ми побира акъла как може да паднеш от новак с 0:4. Новак за който твърдиш че са слабаци и не си струва да имаш играч от тях.
Последните няколко години, почти винаги има новак/слабак който първите 10-на кръга прави фурор и се държи в челната петица - спомням си за Хъл С, Портсмут, а донякъде и Стоук С.
Направих 7 трансфера дотук, един от тях е иманно младокът от Блекбърн -още вчера го взех, размених го за Живе :).

Неактивен kornitsa

• Administrator
  • Hero Member
  • Kornitsa forever!
    • Всичко за село Корница
« Отговор #12 -: Август 19, 2010, 07:04:11 am »
Едно много весело мнение от форума на скаутите:

Цитат
have you played your wild card in the 1st week of fantasy….right, then ur not allowed to use this site for opinion

Проиграл си своята уайлкард през 1-вата седмица във фантазито... добре, тогава не ти е позволено да даваш мнения в този сайт.

И аз мисля, че е глупост да се проиграва уайлда още в първата седмица. Дори още не е приключил трансферния пазар. Ето снощи Милнър замина за Сити, а Айрланд в обратна посока. Кой знае още какви изненади ни чакат до края на август. Нямаме представа за титулярните състави. Ами контузиите, натрупаните картони, допълнителните ротации при мачовете в ШЛ и ЛЕ? Вярно е че имаме възможност за още една карта през януари, но все пак един кръг не говори нищо във фентъзите.

Не вярвам Блекпул да е новият Хъл, Уувс, или пък Стоук при първия си сезон в Премиерлийг. Но щом толкова държиш за този Баптист, кой знае - може пък да изкараш късмет и той да бъде новия Майкъл Търнър, Крадок или Шаукрос.

Най-важното в подредбата на един състав в дългосрочен план е баланса, а в краткосрочен - програмата. Ако имаш три супер евтини играчи в един момент когато играят срещу силни отбори можеш да останеш с вързани ръце. Зле балансираният състав с евтини и прекалено скъпи играчи, в допълнение с контузиите и ротациите ще те съкрушат. За баланса съм писал в миналата тема.

Най-подходящото време за Wildcard е преди 8 кръг. Тогава има 2 седмична пауза заради евроквалификаците. Време, през което може да се натрупа голяма печалба от трансферния пазар и същевременно да се предпазим от евентуални контузени играчи.

Неактивен santiray

• Supporter
  • Hero Member
« Отговор #13 -: Август 19, 2010, 09:09:15 am »
Официално: Ивелин Попов е играч на Блекбърн

Още един българин ще играе във Висшата лига на Англия! Капитанът на Литекс Ивелин Попов подписа с Блекбърн, след като премина успешно медицински прегледи и договори личните си условия с клуба, предаде Гонг.

Да му пожелаем успех в най-силното и интересно първенство и титулярно място в състава на Роувърс.

http://corner.dir.bg/news.php?id=6933162&nt=7

Подобни теми

Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
muzika-mp3 (2010)

Започната от ismail « 1 2 3 4 5 » Музика

28 Отговора
4065 Прегледи
Последна публикация Април 28, 2012, 10:29:20 pm
от ismail
Braca Muska - 2010

Започната от kornitsa « 1 2 3 4 » Музика

24 Отговора