Автор Тема: Re:Добре дошли във форума!  (Прочетена 2008 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен veda

• Newbie
  • *
  • Публикации: 19
Re:Добре дошли във форума!
« -: Юни 27, 2010, 06:22:51 pm »

Аз съм нов член на вашия форум. Писала съм досега само в една от темите в него. Днес, влизайки в него, видях, че темата вече е затворена. (http://kornitsa.com/forum/oeto/'ae-a-e-aam-a-aot-e-a-ko'/70/)

Надявам се, че във форума на Корница никой не се страхува от нормалните, добронамерени и открити разговори. И че администиращите го не биха затворили вече която и да било дискусия, само защото, в качеството си на участници в нея, са се изкушили от най-елементарното изкушение за всеки модератор или администратор - да заключи или затвори тема или разговор, понеже не е знал как да го продължи или проведе.

Неактивен kornitsa

• Administrator
  • Hero Member
  • Публикации: 1934
  • Kornitsa forever!
    • Всичко за село Корница
« Отговор #1 -: Юни 27, 2010, 06:40:06 pm »

Аз съм нов член на вашия форум. Писала съм досега само в една от темите в него. Днес, влизайки в него, видях, че темата вече е затворена. (http://kornitsa.com/forum/oeto/'ae-a-e-aam-a-aot-e-a-ko'/70/)

Надявам се, че във форума на Корница никой не се страхува от нормалните, добронамерени и открити разговори. И че администиращите го не биха затворили вече която и да било дискусия, само защото, в качеството си на участници в нея, са се изкушили от най-елементарното изкушение за всеки модератор или администратор - да заключи или затвори тема или разговор, понеже не е знал как да го продължи или проведе.

Темата е заключена, понеже от дискусия за една училищна анкета се изроди в типична "балканска мътеница". Разбирам, че много ви сърби езика на темата за помашкия етнос и език и показахте че добре умеете да провокирате хората, затова ако желаете да продължите подобен вид дискусия ви препоръчвам друг специализиран в това отношение форум - www.pomak.eu.

http://kornitsa.com/forum/oma-a-oma/ao

Неактивен Шумаров

• Sr. Member
  • Публикации: 253
« Отговор #2 -: Юни 27, 2010, 07:01:04 pm »

Аз пък Ви съветвам да провеждате тези мечтани от вас "нормални, добронамерени и открити разговори" не виртуално, а реално в някое село, Корница примерно, защото изглежда, че Ви стана тясно и скучно в препоръчания от kornitsa форум, и напирате да си избивате комплексите тука. Сугурен съм, че не се страхувате да идете там и да провеждате множество такива разговори! Или греша?!

Неактивен veda

• Newbie
  • *
« Отговор #3 -: Юни 27, 2010, 07:01:27 pm »
"Темата е заключена, понеже от дискусия за една училищна анкета се изроди в типична "балканска мътеница". Разбирам, че много ви сърби езика на темата за помашкия етнос и език и показахте че добре умеете да провокирате хората, затова ако желаете да продължите подобен вид дискусия ви препоръчвам друг специализиран в това отношение форум - www.pomak.eu."

Страхувам се, че не разбираш.

Най-лесно е да се лепят етикети на хората
или пък да се затварят теми.

Едно време така и "народната власт" правеше, впрочем - разбира се в несравними мащаби - там всеки инакомислещ беше провокатор или враг някакъв.

Не търси противник, враг у всеки опонент. И не слагай толкова лесно разни глупави етикети. Може никакъв враг да няма там - в някой, който, ако въобще е искал да провокира нещо (дори и този глагол да използваме), това е било мислене, което да не се осланя лесно на готови истини или отговори за каквото и да било.

Неактивен veda

• Newbie
  • *
« Отговор #4 -: Юни 27, 2010, 07:10:53 pm »

Ако можех, бих си поговорила и на живо.

Като гледам обаче това "добро посрещане"
какво да кажа...

Не е това начинът, Шумаров
Остани си със здраве.

Неактивен rejep

• Moderator
  • Hero Member
  • Публикации: 1211
« Отговор #5 -: Юни 27, 2010, 07:33:38 pm »
Я се окротете малко не навлизайте в дълбоки води :) :) :)

Неактивен musafirin

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 36
Re:Re:Добре дошли във форума!
« Отговор #6 -: Юни 28, 2010, 01:20:59 pm »

И не слагай толкова лесно разни глупави етикети. Може никакъв враг да няма там - в някой, който, ако въобще е искал да провокира нещо (дори и този глагол да използваме), това е било мислене, което да не се осланя лесно на готови истини или отговори за каквото и да било.
То ако не  се нарича провокация ,ще се нарича нездраво любопитство.Мене друго ми е интересно ,как разбра че сме пумаци ,като никъде никой не го е показвал ,по специално тук във форума.

Подобни теми

Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
0 Отговора
1641 Прегледи
Последна публикация Февруари 16, 2010, 09:46:25 am
от kornitsa
89 Отговора
12688 Прегледи
Последна публикация Август 12, 2011, 09:13:23 am
от kornitsa
10 Отговора
3521 Прегледи