Автор Тема: Re:Добре дошли във форума!  (Прочетена 2008 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Шумаров

• Sr. Member
  • Публикации: 253
Re:Re:Добре дошли във форума!
« Отговор #14 -: Юни 29, 2010, 11:56:06 pm »
Не знам, момче, дали разбираш от жени,
но ако човек няма елементарно възпитание,

винаги може да "покаже смелост" да дрънка глупости,
скрит зад монитора си.

Има хора, които знаят коя съм в този форум.
При отношението, което показваш, никак не се чувствам длъжна на тебе примерно да напиша името си.

Благодаря за "момчето" и не намирам за необходимо да правя твое достояние дали разбирам от жени. Със сигурност, обаче не са ми по вкуса немъжки маниери, като смяна на никове, настойчиво пребиваване там, където не съм желан и други такива смешни скрупули! Що се отнася до възпитанието, наистина е отвратително да няма елементарно такова, човек! А още по-отвратително е, ако някой си остане само с елементарното възпитание и не мръдне нито сантиметър напред и нагоре! Не знам как ти хрумна нарцистичната мисъл, че мога да искам да знам коя си!? Още веднъж ти благодаря за "момчето"! А за да си спестиш такива реплики, като "мастурбация", "полюция", и т.н., опитай се да се държиш приятелски!

Неактивен veda

• Newbie
  • *
  • Публикации: 19
Re:Re:Добре дошли във форума!
« Отговор #15 -: Юни 30, 2010, 06:46:12 pm »
Не знам, момче, дали разбираш от жени,
но ако човек няма елементарно възпитание,

винаги може да "покаже смелост" да дрънка глупости,
скрит зад монитора си.

Има хора, които знаят коя съм в този форум.
При отношението, което показваш, никак не се чувствам длъжна на тебе примерно да напиша името си.

Благодаря за "момчето" и не намирам за необходимо да правя твое достояние дали разбирам от жени. Със сигурност, обаче не са ми по вкуса немъжки маниери, като смяна на никове, настойчиво пребиваване там, където не съм желан и други такива смешни скрупули! Що се отнася до възпитанието, наистина е отвратително да няма елементарно такова, човек! А още по-отвратително е, ако някой си остане само с елементарното възпитание и не мръдне нито сантиметър напред и нагоре! Не знам как ти хрумна нарцистичната мисъл, че мога да искам да знам коя си!? Още веднъж ти благодаря за "момчето"! А за да си спестиш такива реплики, като "мастурбация", "полюция", и т.н., опитай се да се държиш приятелски!

Не знам, Шумаров, какво разбираш под приятелско отношение. Може би да се държат с теб уважително и приятелски, а ти не. Когато човек няма аргументи, обикновено използва лични нападки. Но след като не се е посвенил да мине към тях, да търси някаква "морална правота" от този, към когото се е отнесъл така, е нещо, което граничи с наглостта.

Не знам също какво разбираш под немъжки маниери също.
Ако това има някакво значение, аз съм жена, не мъж,
и никога не съм се правила на нещо, което не съм.

Честността, впрочем, както и възпитанието, не се разпределят по пола, нито по етноса, нито по вярата. По някакъв начин човек показва какъв дори само чрез това, което пише, по начина, по който пише, по начина, по който реагира и т.н. За който има очи да види, то си личи.

Подобни теми

Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
0 Отговора
1641 Прегледи
Последна публикация Февруари 16, 2010, 09:46:25 am
от kornitsa
89 Отговора
12688 Прегледи
Последна публикация Август 12, 2011, 09:13:23 am
от kornitsa
10 Отговора
3521 Прегледи