Автор Тема: Re:Добре дошли във форума!  (Прочетена 2008 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен veda

• Newbie
  • *
  • Публикации: 19
Re:Re:Добре дошли във форума!
« Отговор #7 -: Юни 28, 2010, 03:26:42 pm »

То ако не  се нарича провокация ,ще се нарича нездраво любопитство.Мене друго ми е интересно ,как разбра че сме пумаци ,като никъде никой не го е показвал ,по специално тук във форума.

http://kornitsa.com/forum/aeto-eo-koa/37-oa-ot-tta-koa/

http://kornitsa.com/forum/aeto-eo-koa/koka-ata/

http://kornitsa.com/forum/aeto-eo-koa/to-akaa-ot-ta-oa-koa/

Неактивен Шумаров

• Sr. Member
  • Публикации: 253
« Отговор #8 -: Юни 28, 2010, 09:41:34 pm »
Бедната veda! Как некавалерски постъпваме само с нея! Засрамих се от некавалерското си предположение, че идва от друг форум да избива комплекси тука! Как можа да ми хрумне такова нещо, след онази мозъчна мастурбация за формирането на езиците!??? Пляскам се през пръстите, които изписаха това нещо! Но не поднасям извинения, защото тази мозъчна мастурбация не отговори на въпроса ми къде вижда проблема? Този стил на изразяване за проблеми ми напомня за един друг ник от мъжки род. Но няма да предполагаме, сега! Може да е еволюирал ника и в женски род да има смелост да си каже кой е ! Те женските са куражлии! :)

Неактивен musafirin

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 36
« Отговор #9 -: Юни 29, 2010, 09:08:48 am »
Веда ,от тия линкове които си дала се вижда ,че хората споделят спомените си от един геноцид, знанията си за сватбения ритуал и колоритни истории от миналото разказвани от стари хора. Никъде не видях да става въпрос за изтъкване на етнопринадлежноста на хората ,защото принадлежността към даден етнос не е повод за гордост и е твърде просташко някой да заяви безпричинно на околните "аз съм китаец или пакистанец" защото това не го прави по добър от когото и да било.Гордеенето с каквото и да е било , особено с националната принадлежност  е признак на липса на един вид култура и е характерно за болни народи, затова не ровичкай в личното бельо на хората и ги остави сами да говорят за себе си ако желаят. Поради тази причина не проквокирай хората да падат наниво което е под тяхното достойнство,защото те имат такова и много добре знаят ,че чувствата са лични.И показвай от време на време добронемереност ,особено в началото на всяко ново начинание.

Неактивен veda

• Newbie
  • *
« Отговор #10 -: Юни 29, 2010, 03:51:30 pm »
Веда ,от тия линкове които си дала се вижда ,че хората споделят спомените си от един геноцид, знанията си за сватбения ритуал и колоритни истории от миналото разказвани от стари хора. Никъде не видях да става въпрос за изтъкване на етнопринадлежноста на хората ,защото принадлежността към даден етнос не е повод за гордост и е твърде просташко някой да заяви безпричинно на околните "аз съм китаец или пакистанец" защото това не го прави по добър от когото и да било.Гордеенето с каквото и да е било , особено с националната принадлежност  е признак на липса на един вид култура и е характерно за болни народи, затова не ровичкай в личното бельо на хората и ги остави сами да говорят за себе си ако желаят. Поради тази причина не проквокирай хората да падат наниво което е под тяхното достойнство,защото те имат такова и много добре знаят ,че чувствата са лични.И показвай от време на време добронемереност ,особено в началото на всяко ново начинание.

Принадлежността към един или друг етнос не прави никого по-добър или по-лош. Но етническата пренадлежност не е като личното бельо, това са съвсем различни неща. Нормалният човек не си показва личното бельо публично, но да се чуди човек от който точно етнос е или пък да не иска да се споменава неговия етнос, или пък каквото и название да употребиш за етноса му, все да се чувства обиден, е всичко друго, само не и нормално.

Не знам, впрочем, какво значи за вас добронамереност. Може би да използвам изрази като "мозъчни мастурбации" (както е направил един по-горе), или да изпадам в лични нападки, или да бъркам лично бельо с етническа принадлежност. Съжалявам, такава  "добронамереност" не ми е присъща. И не очаквах, впрочем, такива глупости да видя точно във вашия форум.

Неактивен veda

• Newbie
  • *
« Отговор #11 -: Юни 29, 2010, 04:03:38 pm »
Бедната veda! Как некавалерски постъпваме само с нея! Засрамих се от некавалерското си предположение, че идва от друг форум да избива комплекси тука! Как можа да ми хрумне такова нещо, след онази мозъчна мастурбация за формирането на езиците!??? Пляскам се през пръстите, които изписаха това нещо! Но не поднасям извинения, защото тази мозъчна мастурбация не отговори на въпроса ми къде вижда проблема? Този стил на изразяване за проблеми ми напомня за един друг ник от мъжки род. Но няма да предполагаме, сега! Може да е еволюирал ника и в женски род да има смелост да си каже кой е ! Те женските са куражлии! :)

Не знам, момче, дали разбираш от жени,
но ако човек няма елементарно възпитание,

винаги може да "покаже смелост" да дрънка глупости,
скрит зад монитора си.

Има хора, които знаят коя съм в този форум.
При отношението, което показваш, никак не се чувствам длъжна на тебе примерно да напиша името си.

Неактивен musafirin

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 36
« Отговор #12 -: Юни 29, 2010, 04:27:28 pm »
Явно нормите и поведението ни са различни ,ти с твоите ,ние с нашите .Нашите норми са си наш проблем,твоите твой ,ние се чувстваме добре с нашите норми ,дано и ти се чувстваш добре с твоите.
Ако етносът като понятие за теб е нещо първостепенно  и говоренето на такава тематика е нещо като "мозъчна полюция" ,то за нас тази тематика е архаизъм и това е една от причинините да  не говорим за това.
"Добронамереност" означава всичките ти думи и дела да са продиктувани от добри намерения, в противен случай ще виждаш само глупости ,и то не само в този форум.А ,ако твоето намерение ,според твоите норми е добро, според моите норми ,не е задължително да е ,и в случая ти трябва да се съобразяваш с мен ,защото ти имаш намерения.

Неактивен veda

• Newbie
  • *
« Отговор #13 -: Юни 29, 2010, 05:18:49 pm »
Явно нормите и поведението ни са различни ,ти с твоите ,ние с нашите .Нашите норми са си наш проблем,твоите твой ,ние се чувстваме добре с нашите норми ,дано и ти се чувстваш добре с твоите.
Ако етносът като понятие за теб е нещо първостепенно  и говоренето на такава тематика е нещо като "мозъчна полюция" ,то за нас тази тематика е архаизъм и това е една от причинините да  не говорим за това.
"Добронамереност" означава всичките ти думи и дела да са продиктувани от добри намерения, в противен случай ще виждаш само глупости ,и то не само в този форум.А ,ако твоето намерение ,според твоите норми е добро, според моите норми ,не е задължително да е ,и в случая ти трябва да се съобразяваш с мен ,защото ти имаш намерения.

Когато изкаш да кажеш каквото и да било, казвай го все пак от свое име и не влагай твои думи в чужди уста, така да се каже, нито преиначавай чуждите думи според собствените си мисли или представи.

Колкото до "полюциите", "мастурбациите" и пр., тези думи биха стояли на място, ако ставаше дума за сексуалност или за това, че има хора, които имат някакви фрустрации в нея. Използването на словесни "полюции" все пак има нещо общо - то показва не сексуални, а други фрустрации, които, както и сексуалните, не си отиват, а се задълбочават, ако се табуизират.

Подобни теми

Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
0 Отговора
1641 Прегледи
Последна публикация Февруари 16, 2010, 09:46:25 am
от kornitsa
89 Отговора
12688 Прегледи
Последна публикация Август 12, 2011, 09:13:23 am
от kornitsa
10 Отговора
3521 Прегледи