Автор Тема: Акция на МВР и ДАНС в с.Лъжница  (Прочетена 11528 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Шумаров

• Sr. Member
  • Публикации: 253
Re:37-годишнина от събитията в Корница
« Отговор #7 -: Октомври 06, 2010, 10:43:43 pm »
Не знам как да опиша огорчението и обидата, които чувствам четейки тези 2 статии!
Не съм бил на място и не съм видял поредния резил, но се чувствам обиден от действията на тези башибозуци. Всеки нормален човек би трябвало да се чувства възмутен и обиден, защото това е обидно за цивилизованите хора. Защо на ДАНС не им хрумва, че може да има православни, или будистки радикалисти? Или примерно защо ли не нападнат така грубо дома на някой равин? Не могат да го направят, защото нямат топки! Заемите за да функционира в агония учереждението им и цялата им скапана държавна машина ги дават по традиция едни еврейски чичковци и ако само посмеят да погледнат накриво някой еврейн, са им спрели паричките!
И кой по-удобен "враг на народа" от едно мирно население, каквото е по отарашените села!
На това аз му викам "на умряло куче нож вади"! Не им бяха достатъчни кръстилки, осъзнавания, възраждания и сега си измислиха радикален ислям!
Не зная дали случайно сте избрали тази тема, като подходящо място за да публикувате новината за тези варварски действия, но има тъжно съвпадение! Разликата е, че сега няма жертви, с изключение на достойнството на хората! Позволяват си да жертват достойнството на хората с неясни за един нормален мозък цели. Ако целта е да се сплаши населението, то е обидно не само за населението, но и за тези от ДАНС и за държавата.Оказва се, че все още се заблуждават, че някой може да бъде управляван със силови методи. И това се случва през 2010 година!
Жалко !

Неактивен kornitsa

• Administrator
  • Hero Member
  • Публикации: 1934
  • Kornitsa forever!
    • Всичко за село Корница
« Отговор #8 -: Октомври 06, 2010, 11:04:28 pm »
Печалната хронология за сплашване на помаците:

1. 19.02.2007г., с.Аврамово - http://news.ibox.bg/material/id_346804638/fpage_5/

2. 16.03.2009г., с.Рибново - http://www.dnes.bg/obshtestvo/2009/03/16/dans-pogna-radikalniia-isliamizym-plyznal-iz-ribnovo.67666

3. 06.10.2010г., с.Лъжница ...

Неактивен nezir_9

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 29
« Отговор #9 -: Октомври 07, 2010, 09:13:14 am »
Поредната мащабна операция "Ислямистки Шок и Ужас", повтаряща се на всеки 2 години в държавата ни. Или "Трябва да знаете къде се намирате"...

Но пасаран, товарищи, но пасаран!
NO PASARAN!

Неактивен Radoslav

• Full Member
  • Публикации: 183
« Отговор #10 -: Октомври 07, 2010, 09:36:53 am »
Ами ако наистина са ислямисти? Няма кво да се лъжем всичките знаем че по нашия край се навъртат разни подобни обекти и наливат в главите на хората главно на децата и старците че невярващите ни били врагове че исляма е най великата религия и трябва да победи в света. С кво тия хора са полезни на нас и на държавата ни? Ами с нищо. Карат жените ни да са забулват като преди 150 години мъжете трябвало да носим бради абе глупости на поразия. Аз кажи речи от 5 години съм в София тука си работя. Шефа ми е индиец женен за българка и кланя се там на някакви богове и богини, пали им клечки и такива. Значи излиза, че е невярващ нали така. Че какъв враг ми е той и с какво ми пречи да изпълнявам аз исляма ако искам.? Значо спорет тия излямистите ние мюсюлманите не трябва да ядем в китайския щото там невярващи ни приготвят храната, така излиза май. Ей завалла аз през ден съм там кво ще правя сега? Верно тия дето говорят такива неща трябва да се стреснат малко, щото ние сме кротки хора и нашия ислям си е умерен и приема другите и не не трябват разни там сектанти да ни мътят главите и да говорят глупости.
Пич та дрънка

Неактивен Radoslav

• Full Member
« Отговор #11 -: Октомври 07, 2010, 09:39:10 am »
Извинявам се че пуснах две еднакви мнения, нека който може да изтрие едното и да остави другото.
Пич та дрънка

Неактивен Radoslav

• Full Member
« Отговор #12 -: Октомври 07, 2010, 09:40:14 am »
И защо след като аз писах думата невярващ сега пише в постинга ми НЕВЯРВАЩ?
Пич та дрънка

Неактивен kornitsa

• Administrator
  • Hero Member
  • Публикации: 1934
  • Kornitsa forever!
    • Всичко за село Корница
« Отговор #13 -: Октомври 07, 2010, 11:14:37 am »
Цялата акция е показност, целяща поредното задвижване на медийната пропагандна машина. Само погледнете заглавията в пресата и ще се уверите за какво става въпрос. Иначе осъдени пак няма да има...

Цитат
При съвместните действия на спецполицаите и прокуратурата бяха извършени обиски, претърсвания и изземвания на установени жилища и офиси, ползвани от нелегалната структура на ислямската организация.
Бяха открити голям брой пропагандни материали с радикално съдържание, проповядващи религиозна омраза и промяна на конституционно установения ред и бяха иззети финансови документи, сочещи незаконно финансиране на активистите и нарушения на данъчното законодателство от тяхна страна.

Няма нужда от експертиза. Медиите вече се провъзгласиха. Стереотипите се наслагват безпроблемнно върху масите. Имамин с брада = връзка с Алкайда, литература на арабски = пропаганден антидемократичен материал.

Подобни теми

Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
21 Отговора
7477 Прегледи
Последна публикация Октомври 27, 2010, 06:20:09 pm
от santiray
13 Отговора
2172 Прегледи
Последна публикация Септември 04, 2011, 02:05:19 pm
от kornitsa
0 Отговора
98 Прегледи